Projecció del documental Claude Debussy-Entre Quatre-z-Yeux

Dimecres 3 de juliol, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, projecció del documental Claude Debussy-Entre Quatre-z-Yeux, de Paul Smaczny. 1999. 58 min. Entrada lliure. En aquest documental, el músic i i director d’orquestra Daniel Barenboim i Paul Smaczny analitzen l’obra i la personalitat del compositor Claude Debussy. El documental es va rodar a l’Institut Pere Mata, cal Navàs i la biblioteca del Centre de Lectura.

La projecció forma part del cicle «El Centre de Lectura i el cinema», dedicat a les pel·lícules contemporànies que s’han rodat en diversos espais de l’ateneu reusenc. S’havia de projectar en principi el 19 de juny, però es va haver d’ajornar al 3 de juliol per la coincidència amb l’acte que va protagonitzar l’advocat Gonzalo Boye.

Últimes notícies

Escoles i tallers. Informació i assessorament curs 2019/2020
30/07/2019

Les escoles del Centre de Lectura atendran les sol·licituds d’informació i assessorament per al curs 2019/2010. El calendari és el que adjuntem.

Taller de sumi-E: «Diàlegs de tinta i aigua»
25/07/2019

El 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s al taller de sumi-E pintura zen «Diàlegs de tinta i aigua», que s’impartirà al Centre de Lectura els dies 8, 15 …llegir més

Estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat
24/07/2019

La Federació d’Ateneus de Catalunya convida els socis del Centre de Lectura de Reus a l’estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat, que es va rodar en part a l’entitat. …llegir més