Projecció del documental Claude Debussy-Entre Quatre-z-Yeux

Dimecres 3 de juliol, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, projecció del documental Claude Debussy-Entre Quatre-z-Yeux, de Paul Smaczny. 1999. 58 min. Entrada lliure. En aquest documental, el músic i i director d’orquestra Daniel Barenboim i Paul Smaczny analitzen l’obra i la personalitat del compositor Claude Debussy. El documental es va rodar a l’Institut Pere Mata, cal Navàs i la biblioteca del Centre de Lectura.

La projecció forma part del cicle «El Centre de Lectura i el cinema», dedicat a les pel·lícules contemporànies que s’han rodat en diversos espais de l’ateneu reusenc. S’havia de projectar en principi el 19 de juny, però es va haver d’ajornar al 3 de juliol per la coincidència amb l’acte que va protagonitzar l’advocat Gonzalo Boye.

Últimes notícies

#laculturaacasa: La marieta groga, a càrrec de Victòria Rodrigo
22/05/2020

L’Escola de Lletres us presenta el conte La marieta Groga a càrrec de la seva autora, Victòria Rodrigo

#laculturadecasa: Fons Gabriel Ferrater de la Biblioteca Digital
20/05/2020

Gabriel Ferrater va néixer el dia 20 de maig de 1922. Per a commemorar aquesta efemèride, el Centre de Lectura us convida a consultar el Fons Gabriel Ferrater de la …llegir més

#laculturaacasa: Quin gust té la lluna?, a càrrec d’Àngels Casamitjana
15/05/2020

L’Escola de Lletres del Centre de Lectura us presenta «Quin gust té la lluna?», adaptació del conte de Michael Grejniec «De què fa gust la lluna?», a càrrec d’Àngels Casamitjana.