Projecció del documental DesConnectats

Divendres 8 de novembre, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, projecció i presentació del documental DesConnectats, de Toni Royo. La concepció radial i en termes de negoci privat de les infraestructures a l’Estat espanyol i la seva afectació a un territori perifèric des de tots els punts de vista, com les Terres de l’Ebre, és el motor del documental, que utilitza com a fil conductor una conferència que el catedràtic d’Economia Germà Bel va pronunciar a Amposta el setembre de 2016. El documental repassa també la ineficiència dels organismes o eines de planificació a les Terres de l’Ebre, com ara l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idecé), i la inexistència de nous projectes de mobilitat a llarg termini, en bona mesura perquè fa anys o dècades que continuen pendents de resoldre’s.

Últimes notícies

Presentació de la novel·la Enlloc, de Magí Sunyer
17/01/2020

Dimarts 21 de gener, a les 19.30, a la sala Emili Argilaga, presentació de la novel·la Enlloc, de Magí Sunyer, a càrrec de l’escriptora Rosa Pagès i del mateix autor.

Cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»: L’essència de la tradició al Vietnam
17/01/2020

Dilluns 20 de gener, a les 19.00, a la sala Emili Argilaga, cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»: projecció de l’audiovisual L’essència de la tradició al Vietnam.

Cineclub: Llarg viatge cap a la nit, de Bi Gang
16/01/2020

Divendres 17 de gener, a les 21.00, al Teatre Bartrina, Cineclub: Di qiu zui hou de ye wan (Llarg viatge cap a la nit), de  Bi Gang. Xina, 2018. VOS. …llegir més