Taller de cos «Lluita escènica a mà buida»

ROSA NICOLÀSDissabte 10 de novembre, de 10.00 h a 14.00 h, a la sala Hortensi Güell, taller de cos «Lluita escènica a mà buida», dirigit per Rosa Nicolàs. Acte organitzat per l’Escola de Teatre.

Actriu, cantant, professora i coreògrafa de lluita escènica, Rosa Nicolàs ha treballat com a actriu i cantant en diversos muntatges teatrals dels quals destaquen L’òpera de tres rals, La flauta màgica, El Mikado i El somni d’una nit d’estiu. En cinema ha treballat sota les ordres d’Agustí Villaronga a Pa negre i d’Elena Trapé a Blog. En televisió ha intervingut en sèries com El cor de la ciutat, Ventdelplà, La Riera, Genius: Picasso i Víkings. Titulada des de l’any 2000 per la British Academy for Screen and Stage Combat (BASSC), actualment imparteix classes de lluita escènica a Barcelona, Londres i Alemanya.

Últimes notícies

Projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu
22/01/2019

Dijous 24 de gener, a les 19.30 h, projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu, a càrrec de Miquel Nogués. Ho organitza: Secció Excursionista del Centre de Lectura.

Cineclub: Il Conformista de Bernardo Bertolucci
21/01/2019

Dimecres 23 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cineclub. Cicle dedicat al director Bernado Bertolucci: Il Conformista (El conformista). Itàlia, 1970. 108 minuts. VOS. Entrada …llegir més

6è Congrés d’Ateneus de Catalunya
18/01/2019

El 26 de gener tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Després de 10 anys, les entitats culturals del …llegir més