XXXV Recepció Anual d’Entitats

recepcioEl president del Centre de Lectura us convida el divendres 25 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, a la Recepció Anual d’Entitats.

Com cada any, el Centre de Lectura obre les portes a les entitats de Reus per compartir experiències i conversar sobre l’estat actual del món associatiu. L’edició d’enguany comptarà amb la col·laboració artística del col·lectiu Safareig Poètic, que ferirà una jam poètica amb el contrapunt musical del saxofonista Gerard Marsal. Hi participaran els poetes Àngels Moreno, Aureli Trujillo, Carme Andrade, Conxita Jiménez, Dolors Vallverdú, Eduard López Mercadé, Eulàlia Sabater, Helena Martínez-Ferreruela i Marcelo Castellano.

recepcio

Últimes notícies

Escoles i tallers. Informació i assessorament curs 2019/2020
30/07/2019

Les escoles del Centre de Lectura atendran les sol·licituds d’informació i assessorament per al curs 2019/2010. El calendari és el que adjuntem.

Taller de sumi-E: «Diàlegs de tinta i aigua»
25/07/2019

El 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s al taller de sumi-E pintura zen «Diàlegs de tinta i aigua», que s’impartirà al Centre de Lectura els dies 8, 15 …llegir més

Estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat
24/07/2019

La Federació d’Ateneus de Catalunya convida els socis del Centre de Lectura de Reus a l’estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat, que es va rodar en part a l’entitat. …llegir més