XXXV Recepció Anual d’Entitats

recepcioEl president del Centre de Lectura us convida el divendres 25 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, a la Recepció Anual d’Entitats.

Com cada any, el Centre de Lectura obre les portes a les entitats de Reus per compartir experiències i conversar sobre l’estat actual del món associatiu. L’edició d’enguany comptarà amb la col·laboració artística del col·lectiu Safareig Poètic, que ferirà una jam poètica amb el contrapunt musical del saxofonista Gerard Marsal. Hi participaran els poetes Àngels Moreno, Aureli Trujillo, Carme Andrade, Conxita Jiménez, Dolors Vallverdú, Eduard López Mercadé, Eulàlia Sabater, Helena Martínez-Ferreruela i Marcelo Castellano.

recepcio

Últimes notícies

Cineclub: Cold War, de Pawel Pawlikowski
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, cineclub: projecció de la pel·lícula Cold War (Guerra freda), de Pawel Pawlikowski. Polònia, 2018. VOS. 88 min.

Presentació del llibre La taula del mirall, de Guillem Puig
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre La taula del mirall. L’Ateneu i l’associacionisme cultural i polític a la Selva del …llegir més

Els treballadors i treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21F
18/02/2019

Els treballadors i les treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21 de febrer, convocada per la Intersindical-CSC. Per aquesta raó, han canviat de data les activitats …llegir més