La Revista del Centre de Lectura en format digital

 |   |  Twitter

imatge

El mes de setembre de 2013 va iniciar-se una nova etapa, la novena època, de la Revista del Centre de Lectura.

Després de publicar-se en períodes diferents (El Eco del Centro de LecturaArsAthenaeum Revista del Centre) l’òrgan d’expressió del Centre es publica actualment en format digital.

Güell i Mercader començà la publicació de «El Eco del Centro de Lectura» l’any 1859, un periòdic de literatura i d’interessos locals, sota el lema: “Moralidad, Instrucción y Amor al Trabajo”. A partir del 6 de maig de 1883 començà a editar-se la «Revista del Centro de Lectura», la qual ha arribat fins als nostres dies en nou etapes successives.

Els articles d’opinió, crítica i pensament que recull la nova revista complementen les Edicions del Centre de Lectura, les quals, amb els 131 volums editats dins la col·lecció d’assaig i els 13 números en la col·lecció de creació, donen sortida a treballs d’investigació i recerca i a temàtiques històriques, socials i científiques vinculades a Reus i la seva comarca.

L’arxiu d’articles de la revista digital s’incorpora al Raco (Revistes Catalanes amb accés obert), són accessibles per a tothom i es poden descarregar en format pdf.